Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Sky Lanterns


Scurt istoric

Unice, mult mai rezistente si mai sigure decat artificiile, Lanternele Zburatoare sunt alegerea perfecta pentru un eveniment deosebit si memorabil.

Conceptul lansarii Lanternelor Zburatoare provine de aproape doua mii de ani din China. La inceput, Lanternele Zburatoare erau folosite ca o modalitate militara de semnalizare pentru ca puteau fi vazute de la foarte mare distanta. Cu timpul ele au devenit o modalitate de a sarbatori fiind folosite in cadrul festivalurilor sau ceremoniilor din Extremului Orient. Lanternele Zburatoare aduc acum aceasta traditie si in zilele noastre ca sa sa va bucurati de momente deosebite in evenimentul dvs.

Dureaza aproximativ 30 sec.-1 min. pentru ca incinta lanternei sa se umple cu aer cald si sa o puteti lansa in aer. Lanternele Zburatoare sunt acompaniamentul perfect pentru un eveniment in aer liber sau pentru un cadou deosebit. Se ridica la mare inaltime - pana la 1200 m si pot zura mai multi kilometri, astfel incat pot face un eveniment memorabil si spectaculos, rezultatul fiind un spectacol magic atat pentru tine cat si pentru invitati.
Pentru a va putea bucura de toata frumusetea lansarii Lanternelor Zburatoare, urmariti cu strictete instructiunile de folosire in siguranta si cititi cu atentie lista cu punctele esentiale de verificat inainte de lansare.

Instructiuni de folosire in siguranta

CITITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE INAINTE DE LANSARE!

Deoarece urmeaza sa manevrati un obiect cu elemente inflamabile, va rugam va folositi-va de bunul simt in tratarea cu responsabilitate a acestei actiuni. Cititi cu atentie instructiunile de folosire in siguranta si urmariti cu grija pasii de urmat pentru a putea fi protejati atat dvs. cat si altii de eventuale neplaceri sau pericole ce pot fi generate de o manevrare necorespunzatoare.

Lansati Lanternele Zburatoare numai daca vantul bate cu o viteza sub.....km/h. Daca vantul este usor, determinati-i directia din care bate si asigurati-va ca Lanternele Zburatoare nu vor reprezenta un pericol atunci cand vor fi lansate ajungand peste suprafete cu copaci, fanete uscate, cladiri, drumuri publice circulate, aeroporturi, linii de inalta tensiune, etc.

Este interzisa lansarea Lanternelor Zburatioare de catre persoane aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor.

Nu lansati Lanterne Zburatoare care prezinta defecte. Daca intentionati sa realizati o lansare de mai mare amploare a multor Lanterne Zburatoare , va recomandam sa informati autoritatile locale competente despre aceasta.

Evitati situatiile care ar putea da nastere la focuri prin hazard. Nu folositi Lanternele Zburatoare in perioade foarte calduroase sau uscate si nici in perioade de seceta prelungita.

LISTA CU PUNCTELE ESENTIALE DE VERIFICAT INAINTE DE LANSAREA LANTERNELOR ZBURATOARE

  1. Atentie! Lanternele Zburatoare nu sunt o jucarie! Ele trebuie lansate doar de catre persoane adulte responsabile care in prealabil s-au informat despre modul de utilizare corecta si in siguranta!
  2. Lansati Lanternele Zburatoare numai in spatii exterioare deschise, largi, la distanta mare de copaci, linii de inalta tensiune, cladiri sau alte zone cu potential de pericol.
  3. Este interzisa folosirea Lanternelor Zburatoare la o distanta mai mica de 10 km de orice aeroport sau cale rutiera circulata, lumina lor putand fi inerpretata ca un semnal luminos si distrage atentia pilotilor, conducatorilor auto, etc.
  4. Asigurati-va ca nu este vant deloc sau sau ca viteza cu care bate este foarte mica.
  5. Daca la lansare vantul bate usor, asigurati-va ca Lanternele Zburatoare lansate de dvs. nu vor avea nici o sansa sa zboare deasupra cladirilor, copacilor, aeroporturilor, soselelor circulate sau in orice alta zona unde pot genera pericole.
  6. Asigurati-va ca toti participantii si spectatorii la lansare stau cu spatele la directia din care bate vantul.
  7. Atunci cand lansati Lanternele Zburatoare este recomandabil sa aveti un recipient cu apa sau nisip la indemana dvs. pentru a putea preveni orice situatie de urgenta neasteptata.
  8. A nu se folosi in perioade calduroase prelungite sau in perioade de seceta.
  9. Nu lansati Lanterne Zburatoare care prezinta defectiuni.

Va rugam sa aveti in vedere ca prin achizitionarea si folosirea acestor produse sunteti total raspunzatori pentru fel de pagube sau stricaciuni care pot lua nastere prin lansarea Lanternelor Zburatoare datorita nerespectarii acestor instructiuni sau manevrarea lor necorespunzatoare.Trebuie sa aveti in vedere reglementarile legale in vigoare si sa cititi,sa intelegeti si sa urmati cu strictete instructiunile de folosire in siguranta.Lansarea Lanternelor Zburatoare in conditii meteo necorespunzatoare sau in vecinatai nepropice poate cauza incendii.

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...