Prima pagina Produse noi Instructiuni de folosire Termeni Contact
Cos cumparaturi

 

 

Termeni si conditiiART 1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta un contract de vanzare-cumparare incheiat intre Client si SC ARCO EXPERT SRL, in calitate de detinator al site-lui si implicit al magazinului virtual, care se va numi in continuare Vanzator.

Datele Vanzatorului:
SC ARCO EXPERT SRL, Str.Vulturilor 92, sect.3, Bucuresti
Tel: 021-3239440 sau 0746.169.991
CUI-R12652474, Nr. la Registrul Comertului J40/982/2000
Adrese e-mail: bianca@sky-lantern.ro, sales@arcoexpert.ro, vanzari@arcoexpert.ro

Acest contract de vanzare intre Client si Vanzator creaza drepturi si obligatii reciproce in sarcina ambelor parti.

Vanzatorul isi asuma dreptul de a realiza modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare, de aceea recomandam sa cititi cu atentie de fiecare data pentru a vedea conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

ART 2. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate.

ART 3. PROMOTII SI CONCURSURI
Vanzatorul isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

ART 4. MINORI
Vanzatorul nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. Daca sunteti minor si accesati site-ul si doriti achizitionarea unor produse, rugati parintii sau tutorele legal sa confirme comanda. Atentie, in cazul unor comenzi trimise de catre minori, parintii vor fi responsabili pentru acceptarea comenzii !!!

ART 5. GRESELI DE TIPARIRE
In cazul unor greseli de tiparire vis a vis de pret sau de detalii tehnice, Vanzatorul se obliga sa anunte Clientul care a comandat produsul in cel mai scurt timp si sa restituie acestuia banii in cazul in care nu s-a efectuat livrarea. In cazul in care livrarea a fost facuta si Clientul doreste returnarea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala Vanzatorului si de asemenea va fi restituita contravaloarea produsului.

Art.6. CONFIRMAREA COMENZII-INCHEIEREA CONTRACTULUI
Confirmarea comenzii de catre Client reprezinta implicit si acceptarea conditiilor si termenelor din contractul de vanzare cumparare. Data contractului este data confirmarii comenzii iar produsele trec in proprietatea Clientului in momentul platii integrale a comenzii.

ART 7. PROCEDURA DE COMANDA
Toate produsele ce se doresc a fi achizitionate se vor pune in cos.
La terminarea comandarii tuturor produselor dorite se finalizeaza comanda, se introduc datele personale si se confirma prin:
- Email de confirmare: dupa trimiterea comenzii Clientul va primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele sale.
- Contact telefonic: Clientul poate fi contactat telefonic de catre un operator al Vanzatorului pentru a stabili impreuna detalii legate de plata si livrare.

ART 8. PLATA
Plata se realizeaza astfel:
1. Pentru Persoane fizice: plata se face in conturile firmei Vanzatorului sau ramburs la primirea produselor-valabil doar pentru clientii inregistrati,verificati de Vanzator si care sunt la mai mult de a doua comanda.
2. Pentru Persoane juridice plata se face in numerar (cash) in momentul livrarii sau cu ordin de plata.

Banca - Alpha Bank-sucursala Unirii
Cont: IBAN-RO97 BUCU-0137 1724 2511 RO01

ART 9. LIVRAREA: MODALITATI SI TAXE
- Modalitati de livrare: Fan Curier, PrioriPost sau un alt serviciu de curierat pentru care Clientul poate opta separat.

Termenul de livrare este intre o zi si 3 zile de la data intrarii banilor in cont pentru cei care comanda prima oara sau maxim 48 ore pentru cei inregistrati in baza de date (aflati la mai mult de a doua comanda) si care platesc ramburs. Taxa de transport este suportata de catre Vanzator pentru comenzi mai mari de 500 RON fara TVA, exclusiv taxa ramburs, iar pentru comenzi sub 500 RON, se achita de catre Client si se include in valoarea facturii.

Comanda minima este de 100 RON fara TVA.

 

Cost transport
- pana in 500 g inclusiv - 9 RON in Bucuresti si zonele limitrofe si 11 RON in tara
- intre 500g si 1 kg - 12 RON
- peste 1 kg - 12 RON + 0.7 RON / fiecare kilogram suplimentar.
Pentru comenzi peste 500 RON fara TVA transportul este oferit gratuit.

ART 10. RETURNAREA SAU REFUZAREA MARFII
Vanzatorul garanteaza ca produsul primit este cel a carui poza este expusa pe site si corespunde caracteristicilor. Puteti solicita detalii suplimentare inainte de comanda. Produsele comandate nu pot fi returnate decat in cazul in care sunt defecte.

Refuzul nejustificat de receptie a bunurilor comandate de catre Client si implicit a efectuarii platii catre companie da dreptul acesteia sa solicite de la Client repararea tuturor prejudiciilor cauzate, inclusiv plata beneficiilor de care compania a fost lipsita.

ART 11. GARANTII
Conform legii.

ART 12. LITIGII
Orice litigiu se va incerca a se solutiona pe cale amiabila, prin intelegere intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va solutiona in instanta de catre judecatoria de pe raza teritoriala a Vanzatorului.

Va rugam sa aveti in vedere ca prin achizitionarea si folosirea acestor produse sunteti total raspunzatori pentru diferite pagube sau stricaciuni care pot lua nastere prin lansarea Lanternelor Zburatoare, datorita nerespectarii acestor instructiuni sau manevrarea lor necorespunzatoare. Trebuie sa aveti in vedere reglementarile legale in vigoare si sa cititi, sa intelegeti si sa urmati cu strictete instructiunile de folosire in siguranta. Lansarea Lanternelor Zburatoare in conditii meteo necorespunzatoare sau in vecinatati nepropice poate cauza incendii.

 
 

Galerie foto

Dream Wedding

Dream Wedding

A sosit ziua mult visata, pe care ai asteptat-o atat de mult... Printre lumini si umbre calde, intr-o magica atmosfera a iluziilor si visului, veti fi voi doi, impreuna cu cei dragi si dorintele voastre de viitor.

Happy Birthday

Happy Birthday

O zi speciala pe care vrei sa o aniversezi intr-un mod special? Incearca sky-lanterns si surpriza invitatilor va fi una de proportii... Jocuri de culoare si lumini, bucuria lansarii si dorinte puse la pasirea pragului unui an nou vor fi darurile de ziua ta si amintiri de suflet.

Lovers Night

Lovers Night

Vrei doar pentru voi doi o seara magica, de neuitat? Incearca sa-i faci o declaratie de dragoste cu lampioane in forma de inima, ce vor purta iubirea voastra departe, in noapte. Lumanari, petale de trandafiri si totul devine incandescent.

Special Party

Special Party

Vrei sa dai un aer nou petrecerii tale? Incearca sa lansezi impreuna cu prietenii tai sky-lanterns, baloane sau tunuri de confetti. Cu siguranta toata lumea va tine minte aceasta petrecere...